divendres, 21 de setembre del 2012

REGLAMENT



REGLAMENT III MITJA MARATÓ CIUTAT D’ONTINYENT i I DEU 500 CIUTAT D’ONTINYENT



1.       La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració del Club Atletisme Vall d’Albaida i el Consell Municipal d’Esports, organitzen la III Mitja Marató d’Ontinyent  i el I Deu 500 Ciutat d’Ontinyent.


2.       La prova es disputarà el dia 11 de novembre de 2012 a les 10’30 hores, estarà inclosa dins del calendari de competicions de ruta de la FACV, formarà part del Circuït de Carreres Populars de la Vall d’Albaida i tindrà un recorregut urbà de 2 voltes per a la Mitja Marató i de 1 volta per al Deu 500, per totalitzar 21’097 i 10’500 kms respectivament

3.       La prova estarà controlada pel Comité de Jutges de la FACV.

4.     Podrà participar qualsevol persona resident a la Comunitat Valenciana major de 18 anys a la Mitja i major de 16 anys (amb autorització paterna) amb les limitacions establertes per la FACV i la RFEA per a les carreres d'àmbit autonómic.L’organització de la prova recomana a tots els participants fer-se un reconeixement mèdic previ que garantisca el seu òptim estat de salut per afrontar les distàncies a recórrer.

5.       La inscripció a la Mitja Marató serà gratuita per aquells participants que estiguen inscrits al Circuït de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, mentre que per a la resta de participants la inscripció tindrà un cost de 3 euros i es farà a través de la web http://www.mancovall.com/circuitvalldalbaida/inscripcions.php Les inscripcions per als Deu 500 tindran un cost de 3 euros per a tots els participants i es faran a la mateixa web que la Mitja. La inscripció a les dos proves es tancarà el dijous 8 de novembre a les 22 hores. No s’admetran inscripcions el dia de la prova. Els dorsals es recolliran fins a 30 minuts abans de l’inici de la prova a la torre de la pista d’atletisme.

6.       Hi haurà 4 punts d’avituallament al llarg del recorregut. El servei mèdic estarà situat en la pista d’atletisme. Es disposarà d’ambulància per si es produeixen accidents, la qual també estarà situada a l’exterior de la pista d’atletisme.

7.       Categories: 

                
            S'ajustaran al Reglament del Circuït CRM de Carreres Populars de la Vall d'Albaida.
 

Mitja Marató


Promesa-Sénior
Nascuts en 1993 fins que complisquen 35 anys
Veterans A
Des dels 35 als 44 anys
Veterans B
Des dels 45 als 54 anys
Veterans C
Des dels 55 al 59 anys
Veterans D
60 anys o més


Deu 500


Júnior
Nascuts el 1994,1995 (menors de 18 anys amb autorització paterna)
Promesa-Senior
Nascuts del 1993 fins que cumplisquen 35 anys
Veterans
35 anys o més


8.       Hi haurà trofeu per als 3 primers classificats de totes  les categories.

9.       L’organització tindrà contractades les assegurances necessàries per al desenvolupament de la prova. Tot i això, l’organització no es farà responsable dels accidents que es pogueren produïr per no seguir el recorregut senyalitzat o per no fer cas de les indicacions de l’organització.

10.   La prova només es podrá suspendre per causes meteorològiques o de força major que posaren en perill la integritat dels participants. Cas de suspensió de la prova, no es reintegrarà l’import de la inscripció.

11.   Reclamacions. Les reclamacions es faran de forma oral al jutge àrbitre de la prova, no més tard de 30 minuts després de comunicar-se oficialment els resultats. Si són desestimades es podrá presentar reclamació per escrit, acompanyada d’un depòsit de 100 euros al Jurat d’Apelació. Cas de resolució favorable es tornaria el depòsit de 100 euros. Si no hi ha Jurat d’Apelacií la decisió del Jutge Àrbitre será inapelable.

12.   Tot allò no contemplat en aquest reglament es resoldrà segons la normativa de la FACV, la RFEA i la IAAF per a les proves en ruta.

13.   El participants, pel fet d’inscriure’s i de participar en la prova, accepten el present reglament.

2 comentaris: